Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Újra találkozott a Rocky-filmek legendás párosa

  • TV GO
  • 2016. 02. 13., 14:00
  • Akció-Kaland

Sylvester Stallone az Apollo Creedet egykor megformáló Carl Weatherstől vehetett át egy újabb elismerést a Creed – Apollo fiában nyújtott alakításáért.

Régóta hiányoltuk Carl Weathers jelenlétét a Creed – Apollo fia című film promóciós kampányából, de végszóra ő is megérkezett. A Rocky nagy ellenfelét, majd jóbarátját megformáló hatvannyolc éves színész a Santa Barbara filmfesztiválon díjat adott át Stallonnénak, és pózolt is vele a vörös szőnyegen. Sylvester Stallone rögtön mutatott is két fényképet Instagram-oldalán a nagy találkozásról.

(Forrás: Sylvester Stallone / Instagram)

Weathers, aki az 1987-es Ragadozó óta csak kisebb filmes szerepekben és tévésorozatokban tűnt fel, mosolyogva adta át az elismerést, Stallone pedig köszönőbeszédében újra elmondta, hogy szerinte a Creed – Apollo fiá-val már tényleg befejeződött Rocky története. „A filmvégi jelenet összefoglalja a teljes sztorit. Elképzelni sem tudom, hogy milyen irányba lehetne még folytatni Rocky életét” – mondta az alakításáért Oscar-díjra is jelölt színész.

(Forrás: Mark Davis / Getty Images NA / AFP)

SYLVESTER STALLONE FILMJEI A TV GO-N:

- Fejlövés
- Szupercella
- The Expendables - A feláldozhatók 3.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lumeimages.com / NurPhoto / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)