Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Lego spoilerezi el a következő Marvel-filmet

  • Birkás Péter
  • 2016. 03. 01., 16:20
  • Akció-Kaland

A legnagyobb legórajongók a kiszivárgott képek alapján már hónapok óta sejtik, de a játékboltokban most már szinte bárki szembesülhet azzal, hogy a legújabb szuperhősös Lego-készletek nagy valószínűséggel lelövik a májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháború egy olyan poénját, amit eddig egyetlen előzetesben sem láthattunk. Ha nem akarod elrontani a szórakozásod, akkor még nem késő elkattintani!

Az már régóta nem számít különlegességnek, hogy egy-egy Marvel-film mozis debütálását olyan Lego-szettek előzik meg, amelyek az adott szuperhősös alkotáshoz kapcsolódnak. Így volt ez a Bosszúállók, A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Ultron kora és A Hangya esetében is.

Idén összesen két Marvel-alkotás érkezik a mozikba: novemberben a Benedict Cumberbatch főszereplésével jelenleg is forgó Doctor Strange, májusban pedig a harmadik, Polgárháború alcímű Amerika Kapitány-film, amihez már meg is jelentek a Lego kapcsolódó építőjátékai. A dán játékgyártó összesen három csomagot tervezett a filmhez, és ezek közül az egyik egy olyan figurát tartalmaz, ami nagy valószínűséggel elspoilerezi a Polgárháború egyik – ezidáig titokban tartott – nagy dobását (és ezt most tessék szó szerint érteni!).

Azt már az első hivatalos előzetesben is láthattuk, hogy a film egy pontján a két táborra szakadt szuperhősök egy reptéren csapnak össze, sőt a Super Bowl alatt bemutatott reklámból az is kiderült, hogy a helyszínen ott lesz a vadiúj hacukában pompázó Hangya is, aki Amerika Kapitány oldalán száll be a csetepatéba.

A Lego ennek az összecsapásnak is szentelt egy külön készletet: van benne Avengers Quinjet, irányítótorony, poggyászszállító kiskocsi, továbbá egy halom minifigura, többek között Agent 13, Skarlát Boszorkány, Fekete Özvegy, Amerika Kapitány, Winter Soldier, Vasember, Harci Gép és két Hangya – egy egészen aprócska makrofigura (ami még a hagyományos minifigeknél is kisebb), illetve egy külön összeépíthető hatalmas óriás, ami az irányítótorony méretével vetekszik.

(Forrás: LEGO)

Akik jártasak a Marvel-filmek világában, tudják, hogy a rajzolt kalandokban Hangyaként tevékenykedő hősök nemcsak összezsugorodni tudnak, de képesek növelni is a méretüket, hogy igazi óriásként küzdhessenek, ha úgy hozza a szükség.

A fent látható készlet alapján pedig a harmadik Amerika Kapitány-filmben már a Paul Rudd alakította Scott Lang is képes lesz erre a mutatványra, és pont Harci Géppel fogja összeakasztani a bajszát. Persze az sem elképzelhetetlen, hogy a Lego álmodott nagyot a készlettel, de mivel licencelt szettről van szó, igencsak meglepődnénk, ha a nagyra nőtt Hangya végül nem tűnne fel a Polgárháború-ban...

(Forrás: LEGO)

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- A szellemlovas 2. - A bosszú ereje
- Superman visszatér
- A hihetetlen Hulk
- Pókember

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Marvel

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)