Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Christian Bale majdnem szerepelt az új Batman-filmben

  • TV GO
  • 2016. 03. 16., 08:00
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Christian Bale irigykedik, amiért már nem ő alakítja a Sötét Lovagot a legújabb Batman-filmben, illetve szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy Ben Affleck csak azért kapta meg a szerepet, mert Zack Snyder rendező hiába próbálkozott Bale-nél. Az igazság viszont valahol a kettő között van.

A rendező ugyanis nemrég elárulta, hogy valóban be akarta tenni a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-ba a Nolan-féle Batman-filmeket felejthetetlenné varázsoló színészt – csakhogy nem Sötét Lovagként, hanem egy másik szerepben.

Meglepő ötletét Snyder azzal indokolta, hogy ez lett volna a végső és egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az új Batman-film egy teljesen másik világ másik valóságát ábrázolja, mint a Batman: kezdődik!, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés. „Ez egy teljesen más univerzum, szóval ha akartuk, se tudtuk volna szerződtetni Christian Bale-t mint Batmant, ő ugyanis ebben a formában nem is létezik a mi világunkban. Az viszont felmerült, hogy egy másik szerepet eljátszhatna. Mert ezzel végképp világossá tettük volna a dolgot” – nyilatkozta a direktor.

A Nolan-féle univerzumban Superman nem igazán létezhetne (Forrás: InterCom)

Snyder ezután azzal viccelődött, hogy egy ügyes maszkkal rásegítve Bale alakíthatta volna Alfredet, Bruce Wayne hűséges inasát, akit végül Jeremy Irons kelt életre a végleges filmben. A rendező azt is elmesélte, hogy a gyártó stúdiónál, a Warner Bros.-nál többen is kérdezgették tőle annak idején, hogy kiket fog visszahozni az új filmbe Christopher Nolan trilógiájából. Szóval minduntalan el kellett magyaráznia, hogy „abban a rögrealista Batman-univerzumban, amit Chris Nolan megalkotott, Superman nem igazán létezhetne”.

Vajon sikerül túlragyognia elődjét? (Forrás: InterCom)

A keményvonalas rajongókban ezzel együtt hatalmas csalódást keltett, amikor kiderült, hogy Christian Bale nem tér vissza Batmanként. A szerepét átvevő Ben Afflecknek így duplán nehéz a dolga, hiszen egyrészt meg kell próbálnia túlszrányalni elődje alakítását, másrészt a nézők ellenszenvével is meg kell küzdenie. Hogy mindez hogy sikerül-e, március 24-én derül ki, hiszen ekkor mutatják be a Bale-mentes Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-t.

BATMAN- ÉS SUPERMAN-FILMEK A TV GO-N:

- A sötét lovag - Felemelkedés
- Superman visszatér
- Batman: Bad Blood
- Lego DC: Cosmic Clash

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk és Warner Bros.

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)