Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Teljesítették a haldokló Batman-rajongó utolsó kívánságát

  • TV GO
  • 2016. 03. 22., 17:20
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Legutóbb a Disney és a LucasFilm tette lehetővé, hogy egy halálos beteg rajongó utolsó kívánsága teljesüljön, és mielőtt meghal, otthonában, a bemutató előtt nézhesse meg a Star Wars: Az ébredő Erőt. Most a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala alkotói és gyártói tettek tanúbizonyságot hasonló emberségről.

A Warner Bros. szuperhősös crossover filmjének március 20-án volt a vörös szőnyeges premierje, de valaki még a sztároknál is hamarabb nézhette meg a várva várt alkotást. A rákban haldokló Batman-rajongó, Barry már több mint egy hónappal ezelőtt láthatta a Batman Superman ellen-t, mivel a film rendezője, Zack Snyder és a gyártó stúdió lehetővé tette számára, hogy teljesüljön élete utolsó kívánsága.

Az eset nem kapott akkora sajtónyilvánosságot, mint amikor a szintén rákos Daniel Flatwood tekinthette meg a Star Wars: Az ébredő Erő-t. Barry szerettei azonban egy hónappal a halála után is gondozzák még a kampány miatt életre hívott Facebook-oldalt, a megható történet híre így most bejárta a világot. „Már négy hete, hogy örökre lehunytad a szemed. Hiányzol, és azóta minden nap gondolunk rád. Meggyógyítani nem tudtalak, de segíthettem, hogy valóra váljon az álmod. Bazznak teljesült az utolsó kívánsága, és megnézhette a filmet, mielőtt elhunyt."

Its been 4 weeks since you went to sleep.We miss and think about you every day...I couldn't fix you but I could help...

Közzétette: Batman4bazz2016. március 20.

"Köszönet illeti ezért Zack Snydert és mindenki mást a Warner Bros.-nál, aki mindezt lehetővé tette – akit érint, tudja, kikről van szó! (…) És nem tudom eléggé megköszönni azoknak a támogatását, akik hírül vitték Bazz esetét, és így segítettek valóra váltani a testvérem álmát” – írta a napokban a Facebookon Barry lánytestvére, Gweny. Egy korábbi bejegyzésből az is kiderül, hogy Barry rákban szenvedett, és nagyon bátran, már-már szuperhőshöz méltóan küzdött.

#batman4bazzThanks to everyone for all the support for our darling Barry.He fought a very brave and courageous fight...

Közzétette: Batman4bazz2016. február 21.

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- Batman: Bad Blood
- A sötét lovag - Felemelkedés
- Superman visszatér
- Lego DC: Cosmic Clash

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)