Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyönyörű modell lett Diane Lane és Christopher Lambert lánya

  • TV GO
  • 2016. 03. 24., 00:20
  • Akció-Kaland, Dráma, Krimi-Thriller, Sci-fi

Nehéz eldönteni, ki ragyogott szebben a vörös szőnyegen: az 51 éves színésznő vagy 22 éves, fotómodell lánya. Mindenki szerencséjére csodálatos közös képek készültek róluk.

Diane Lane és Eleanor Lambert a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala New York-i premierjén jelent meg együtt a napokban, annak apropóján, hogy a filmben Lane alakítja Martha Kentet, Superman mamáját.

Az eseményen a színésznő egy merészen, mégis ízlésesen dekoltált virágos ruhát viselt, míg fotómodell lánya egy hófehér, a hasat némileg szabadon hagyó összeállításban nyűgözte le a közönséget. Közös fotóikon pedig az is világosan látszik, hogy ugyan mindkét nő egyformán gyönyörű, a Lambert lány vonásai mégsem édesanyja, sokkal inkább szintén híres apukája arcát idézik.

(Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopres / Geisler-Fotopress / DPA)

Diane Lane 1985-ben Rómában találkozott a svájci színésszel, Christopher Lamberttel, akivel egymástól függetlenül vettek részt egy-egy sajtóeseményen. Három évvel később, közös filmjük, az 1988-as Love Dream forgatásán szerettek egymásba, és még abban az évben össze is házasodtak. Később még egy filmet forgattak együtt, a Gyilkosság lólépésben című 1992-es thrillert.

A házaspár a Gyilkosság lólépésben című filmben (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Lányuk, Eleanor 1993 szeptemberében született, ám a pár útjai egy évvel ezután elváltak. Lane tíz évvel később a szintén színész Josh Brolin felesége lett (akitől azonban azóta már, 2013-ban szintén elvált), és Lambert is híres új párt választott magának: 2007 és 2014 között Sophie Marceau volt az élettársa. Eleanor Lambertről modellügynöksége honlapján találhatunk további remek fotókat.

(Forrás: Bryan Bedder / Getty Images North America / AFP)

DIANE LANE ÉS CHRISTOPHER LAMBERT FILMJEI A TV GO-N:

- Agymanók
- Éjjel a parton
- Kegyetlen faj
- A szellemlovas 2. - A bosszú ereje

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Dennis Van Tine / NurPhoto és Mike Coppola / Getty Images NA / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Krimi-Thriller Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)