Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Olivia Wilde kisfiánál nincs cukibb sztárgyerkőc

  • TV GO
  • 2016. 05. 13., 19:25
  • Akció-Kaland, Dráma, Horror, Romantikus, Sci-fi, Vígjáték

A színésznő Instagramját régóta figyeljük, mert rendszeresen rak ki elképesztően édes fotókat Jason Sudeikis színésszel közös kisfiáról, a kétéves Otisról. Most újabb bűbájos képekkel gazdagodott az eddigi termés.

„Sokkal jobban viselte magát a fogorvosnál, mint én valaha is. Gyanús, hogy jobb nyugtatókat kapott” – írta egyszerre büszkén és viccesen a gyönyörű színésznő amellé a fénykép mellé, amelyen kisfia egy fogorvosi széken trónolva látható.

A fotón nemcsak az feltűnő, hogy milyen bátran pózol a nem túl barátságos helyen a kis Otis (a háttérben még a borzalmas fogorvosi eszközök is láthatók), hanem hogy elkezdett apukájára hasonlítani. Habár csodálatos kék szemeit és szőke haját az édesanyjától örökölte (kevesen tudják, hogy Wilde eredeti hajszíne szőke), a kisfiú arca inkább Sudeikisére emlékeztet.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Közvetlenül a fogorvosos kép előtt a 32 éves sztár egy olyan fotót osztott meg Instagramján, amelyen csak sejthető, hogy Otist látjuk, hiszen „a bújócskabajnoknak” csak két kis lába lóg ki a férfiingek alól – ugyanis a ruhásszekrénybe rejtőzött.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Wilde emellett szerencsére azt is megörökítette, amikor Otis életében először látott nyulat. A bűbájos fotón a kisfiú és a nyuszi mellett az is elbűvölő, hogy a színésznő dzsekijének hátuljára az „Otis” felirat van hímezve. Egy negyedik fotón pedig Sudeikis is megjelenik: azt láthatjuk, amint éppen csettinteni tanítja gyermekét.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Olivia Wilde – akit legutóbb a Bakelit című sorozatban láthattunk – 2011 novembere óta van együtt Jason Sudeikisszel, akivel 2013 januárjában el is jegyezték egymást. Kisfiuk 2014 áprilisában született meg. Wilde-nak korábban egy olasz arisztokrata, Tao Ruspoli volt a férje, akihez mindössze 19 évesen ment hozzá, de a házasságnak 2011 szeptemberében vége szakadt.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

OLIVIA WILDE FILMJEI A TV GO-N:

- A Lazarus hatás
- Hajsza a győzelemért
- Testcsere
- Tron: Örökség
- A kezdet kezdete

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Emma McIntyre / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Horror Romantikus Sci-fi Vígjáték

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)