Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre kiderült, Han Solo fia miért állt át a sötét oldalra

  • TV GO
  • 2016. 04. 05., 05:55
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Egy nemrég bemutatott kisfilmben a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams és a Kylo Rent alakító Adam Driver magyarázza el egészen világosan a sötét oldalt választó figura indítékait.

A hetedik Csillagok háborúja-film a napokban jön ki DVD-n és Blu-Rayen, és a nagy eseményt a gyártó stúdió Disney különféle kisfilmekkel igyekszik beharangozni.

Nemrégiben a korongokon található kimaradt jelenetekbe kaphattunk villanásnyi betekintést (láthattuk például a Millennium Falconon felzaklatott állapotban kutakodó Kylo Rent), most pedig egy másik extra, a Secrets of the Force Awakens: A Cinematic Journey (Az ébredő Erő titkai: Egy mozis utazás) című egész estés dokumentumfilmből szivárogtattak ki több rövidke részletet.

Az egyik klipben pedig éppen egy olyan téma van terítéken, ami a film tavaly decemberi bemutatója óta nem hagyja nyugodni a rajongókat. Nevezetesen: mégis hogy történhetett, hogy a Leia Organa és Han Solo fiaként született Ben Solót Snoke vezér át tudta állítani a sötét oldalra, avagy miképp vált belőle Kylo Ren?

A kínzó kérdésre maga Kylo megformálója, Adam Driver és a filmet rendező J.J. Abrams ad választ. „Semmi sem erősebb a genetikánál. Ha igazán lecsupaszítjuk a figurát, azt kapjuk, hogy ott állt fiatalon, ezzel a speciáis erővel, amit birtokolt, és a szülei, meglehetősen önző módon, magára hagyták a saját ügyeik miatt. Egyszerűen elveszett abban a világban, amelyikben fel kellett nőnie, és pont azok az emberek hagyták magára, akik a legközelebb álltak hozzá. Emiatt nagyon dühös, és úgy gondolom, hatalmas gyűlölet nyomja a lelkét” – magyarázza Driver.

Snoke már gyerekként kinézte magának (Forrás: Fórum Hungary)

„Nem csak arról van szó, hogy gyerekként ő volt a rohadt alma a kosárban. Snoke kifejezetten kiszemelte ezt a kölyköt, mert tudta, hogy hihetetlen erőt birtokol, ezért a saját szövetségesének akarta. Szóval van ez az anya és apa, akiknek a fia célponttá válik, valaki már régóta figyeli, ők viszont nincsenek vele eleget ahhoz, hogy meg tudják ettől védelmezni” – tette hozzá Abrams.

A magyarázat, amilyen egyszerű, éppen annyira logikus, és ennek fényében már az is sokkal inkább érhető, hogy Han Solo és Leia útjai miért váltak külön a hetedik Star Wars-filmre. Hogy Kylo Ren és a többi szereplő sorsa miképp alakul a továbbiakban, arra még 2017 decemberéig várnunk kell, viszont aki még több kulisszatitokra vágyik, annak jó hír lehet, hogy az extrákkal bőven megpakolt Az ébredő Erő Blu-Ray és DVD április 27-től lesz kapható Magyarországon.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)