Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Milliókat ítéltek Paul Walker lányának

  • TV GO
  • 2016. 04. 11., 13:45
  • Akció-Kaland

Néhány nappal azután, hogy a sofőr családjára nézve kedvezőtlen döntést hoztak a Paul Walkert érintő halálos autóbaleset ügyében, kiderült: ráadásként több mint 10 millió dollárt fizethetnek a néhai sztár lányának.

Roger Rodas volt a Halálos iramban-filmek színészének barátja, egyúttal az a férfi, aki az autót (egy felspécizett Porsche Carrera GT-t) vezette azon a végzetes, 2013 novemberi napon, amikor Walker és ő balesetet szenvedtek a kaliforniai Santa Claritában.

Míg Rodas a tragédiában azonnal életét vesztette, a Halálos iramban-filmek sztárja a jármű anyósülésének utasaként esett csapdába és égett halálra a kocsiban. A szomorú ügyben az elmúlt években több jogi eljárást is indítottak. Egyrészt a sofőr családja perelte a Porschét, mert véleményük szerint az autó hiányos felszereltsége és rossz tervezése okozta a balesetet.

Fotó a Paul Walker halálát követő virrasztásról (Forrás: Robyn Beck / AFP)

Ezenkívül Paul Walker 17 éves lánya, Meadow és édesapja, idősebb Paul Walker is a német autógyártó céget tartja felelősnek az elhunyt színész tragédiájáért, ezért (egy-egy külön eljárásban) több milliós kártérítést követelnek. De van egy negyedik ügy is, melyben Meadow Walker perelte be Roger Rodas örököseit, mivel úgy gondolja, a Porschén kívül elsősorban ő volt a felelős apja halálért, hiszen ő vezette túl gyorsan a járművet.

Egy peren kívüli megállapodás keretében pedig utóbbi folyamat végére most pont került: úgy egyeztek meg, hogy a néhai sofőr örökösei 10,1 millió dollárt kötelesek fizetni Paul Walker lányának. „A Roger Rodas vagyonából a Meadow Walker javára létrehozott alapítványnak fizetendő összeg csak egy töredékét fedezi annak a pénznek, amit a lány édesapja az elmúlt években – amennyiben nem rövidül meg tragikus módon az élete – nemzetközileg ismert mozisztárként keresett volna” – nyilatkozta az ügyben Jeff Milam, a Walker lány jogi képviselője.

Meadow Walker 17. születésnapján (Forrás: Meadow Walker / Instagram)

„Az ily módon felajánlott kárpótlás segítségével azonban a karambolozó autót vezető Mr. Rodas legalább részben felelősséget tud vállalni az ütközésért, amit ő okozott” – tette hozzá az ügyvéd. Mindez mindössze pár nappal azután történt, hogy egy kaliforniai bíróság kimondta: Roger Rodas esetében a Porsche nem tehető felelőssé a történtekért, azaz a férfi haláláért. A Rodas Kristine nevű özvegye és gyermekei számára kedvezőtlen ítélet azonban nem szegte Meadow Walker és ügyvédje kedvét az esetükben még folyamatban lévő másik eljárásban.

„A két ügyben egészen más a helyzet. A Roger Rodas nevében indított eljárás lényege, hogy ő volt a sofőr, aki azonnal meghalt az ütközés következtében. Meadow édesapja, Paul Walker azonban utasként ült a járműben. Túlélte a becsapódást, de beszorult és halálra égett az autó tervezési hiányosságai miatt. (…) Meadow ezért tovább folytatja a küzdelmet, hogy megállapítsák a Porsche felelősségét abban, hogy olyan hibás termékkel kereskedik, ami gyilkol” – mondta az ügyvéd a múlt héten. Amennyiben tehát a bíróság a Rodas-ügytől eltérően a Walker lány esetében az ő javára dönt a Porsche ellenében, megtörténhet, hogy a tini a most kapott 10,1 millió után további dollármilliókhoz juthat hozzá.

Meadow és Paul Walker egy régi fotón (Forrás: Meadow Walker / Instagram)

PAUL WALKER FILMJEI A TV GO-N:

- Órák (Összeláncolva)
- Veszélyzóna
- Pokoli futam
- Tökéletes bűnözők

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Archives du 7eme Art / Photo12 és Universal Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)