Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Obi-Wannak eredetileg más sorsot szántak az első Star Warsban

  • TV GO
  • 2016. 04. 19., 04:40
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Meglepő bejelentést tett a napokban Twitterén Obi-Wan Kenobi karakteréről a Star Wars-filmekben Chewbaccát alakító angol színész, Peter Mayhew.

Mayhew, aki a Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után legutóbb a Star Wars: Az ébredő Erő-ben is szerepelt a nagyra nőtt wookiee-ként, már február óta szivárogtat izgalmasabbnál izgalmasabb részleteket a nála lévő eredeti Star Wars IV. rész: Egy új remény-forgatókönyvből.

Legutóbb ily módon egy igazi szenzációról rántotta le a leplet: kiderült ugyanis, hogy a Csillagok háborújá-ban Obi-Wan Kenobi az eredeti tervek szerint életben maradt volna a Darth Vaderrel való küzdelmet követően. Az 1977-es Star Wars IV. rész: Egy új remény egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor az idős jedi és a Sötét Nagyúr párbajozni kezdtek, melynek végén Obi-Wan feláldozta magát.

Most azonban megnézhetjük, mi lett volna, ha a bölcs mester másként dönt, és így túléli a párbajt. Az alant olvasható, háromoldalnyi forgatókönyvrészlet szerint George Lucas eredetileg úgy tervezte, Obi-Wan nem hal meg a küzdelem során – ehelyett egy ügyes húzással csapdába ejti Vadert, és ő is elmenekül Luke-kal, Leiával és Han Solóval együtt.

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

(Forrás: Peter Mayhew / Twitter)

Hogy mi lett volna ezt követően Kenobi sorsa, egyelőre nem tudni, de mivel Peter Mayhew eddig is kronologikus folytatásokban közölte a becses részleteket, remélhetőleg hamarosan kiderül. Még az is lehet, hogy az Alec Guinness megformálta karakter túlélte volna az egész filmet – és akkor az mindent megváltoztatott volna. Kíváncsian várjuk!

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Walt Disney / Collection Christophel

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)