Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Reese Witherspoonnál csak a lánya menőbb

  • TV GO
  • 2016. 04. 19., 17:05
  • Romantikus, Vígjáték

Egy nemrég készült interjúban a Doktor Szöszi negyvenéves sztárja mindhárom gyermekéről mesélt valami kedveset.

A negyvenéves színésznő igazán büszke anyuka, aki nem győz dicsekedni gyermekeivel, a 16 éves Avával, a 12 éves Deaconnel és a hároméves Tennessee-vel. A sztárral a neves ékszergyártó cég, a Tiffany partiján beszélgetett a Us Weekly, akiknek Witherspoon először nagylányáról mesélt. A színésznő elárulta, hogy amint a legújabb trendek kerülnek szóba a divat területén, Ava lesz egyes számú forrása.

Ava Phillippe, Reese Witherspoon és Deacon Phillippe egy tavaly októberi eseményen (Forrás: Valerie Macon / AFP)

„Annyival coolabb, mint én! Nagyon naprakész és igazán sokat tud a divatról. Ezenkívül megvan a saját stílusa, ami persze bámulatos. Olyan jó a stílusérzéke, hogy mindig vele vitatom meg a legújabb trendeket. És ő szívesen segít abban, hogy tanácsokat ad: mit hordjak és mit kerüljek inkább” – lelkendezett Witherspoon a Ryan Phillippe színésztől született legidősebb gyermekéről, aki a Coachella fesztivál kedvéért nemrégiben rózsaszínűre festette a haját.

Egy régi kép a színésznőről és a két idősebb gyermekről még 2010-ből, amikor Witherspoon csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán (Forrás: Mark Ralston / AFP)

De Reese Witherspoon fiai dicshimnuszával sem maradt adós. Róluk azt említette meg, hogy milyen csodálatos, ahogy a nagyobbik olvasni tanítja a kisebbet. És a sorból a színésznő férje, Jim Toth sem maradt ki. A pár öt éve házasodott össze, és amíg a két idősebb gyermek apja a már említett Ryan Phillippe, addig az olvasni tanuló Tennessee-nek Toth az apukája.

A sztár Bálint-napon is gondolt a fiaira (Forrás: Reese Witherspoon / Instagram)

„Úgy gondolom, az a legcsodálatosabb benne és bennem, hogy mindketten ellátjuk a családfői szerepet, és mindent megosztunk: a felelősséget, a jót és a rosszat egyaránt. Nagyszerű dolog ezt az utazást olyasvalakivel megosztani, akit a szíved mélyéből szeretsz, és aki igazán tisztel téged” – áradozott tovább Witherspoon. A színésznőnek egyébként tényleg gyönyörű családja van: korábban itt, itt, itt és itt mutattunk elragadó fotókat róluk.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- A harag országútja
- A három király
- A tenger szívében
- Szemekbe zárt titkok

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jason Merritt és Charley Gallay / Getty Images NA / AFP

Kategóriák: Romantikus Vígjáték

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)