Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Star Warsnak még a brit királyi család sem tud ellenállni

  • TV GO
  • 2016. 04. 20., 13:05
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Ha az ember arisztokrata, annak megvannak a maga előnyei. A nyilvánvaló dolgokon túl például az, hogy ellátogathat a Star Wars: Episode VIII éppen zajló forgatására. Vilmos és Harry herceg ki is használták a rangjuknak köszönhető lehetőséget…

A 2017-ben érkező mozit többek közt az angliai Pinewood stúdióban forgatják, így időszerű volt, hogy a királyi család is látogatást tegyen a helyszínen.

Az új Star Wars értelemszerűen nem a királynőt érdekli a leginkább, hanem unokáit, Vilmos és Harry hercegeket, akik a napokban laza keddet tartottak, és a program során nemcsak magával Chewbaccával és Luke Skywalkerrel találkozhattak, de lepacsiztak Daisy Ridley-vel, John Boyegával és Rian Johnson rendezővel is.

A két herceg – akik szemlátomást nagyon jól érezték magukat – ismét gyereknek érezhette magát, hiszen beülhettek egy X-szárnyú vadászgépbe, „társaloghattak” BB-8-tel, és még fénykardprábaj sem maradhatott el. Vilmos és Harry emellett azért a becsület kedvéért a jelmez és a maszkos részlegre is ellátogatott – de a fénykardozással valószínűleg még az sem mérhető, hogy a kezükben tarthatták Daisy Ridley „arcát”.

Az itt látható képek a Kensington palota Twitter-oldaláról származnak: további izgalmas fotókért érdemes ide kattintani, ahol ráadásként egy rövidke videót is találunk. A Star Wars: Episode VIII bemutatására viszont még elég sokat kell várnunk: a Rian Johnson (Beépülve, Szélhámos fivérek, Looper – A jövő gyilkosa) rendezésében készülő filmnek 2017. december 15-én lesz az amerikai premierje.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Adrian Dennis / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)