Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kim Basinger feltárta válása mocskos részleteit

  • TV GO
  • 2016. 05. 02., 05:30
  • Romantikus, Vígjáték

Habár ma már civilizáltnak nevezhető a kapcsolatuk, a Szigorúan bizalmas Oscar-díjas sztárja és exférje, Alec Baldwin nehéz időszakon vannak túl. Baldwin után most a 62 éves színésznő is kitálalt.

Kim Basinger és Alec Baldwin közös filmjük, a Fogd a nőt és fuss! forgatásán ismerkedtek meg 1990-ben, és három év múlva össze is házasodtak, 1995-ben pedig gyermekük született. 2001-ben azonban viszonyuk annyira megromlott, hogy szakítottak – 2002 februárjában hivatalosan is elváltak.

„A Fogd a nőt és fuss! forgatása előtt sokáig vacilláltam, hogy ne az Egy ágyban az ellenséggel-t válasszam-e inkább helyette, mert annak is felajánlották a női főszerepét. Hát nem vicces? A filmet visszautasítottam, az életben azonban később valóban egy ágyban aludtam az ellenséggel” – mondta Basinger a Net-A-Porter magazinjának, a The Editnek adott interjújában.

Alec Baldwin és Kim Basinger az 1994-es Szökésben című filmben (Forrás: Universal Pictures / Collection Christophel)

A felek válását ráadásul egy négy éven át húzódó szörnyű gyermek-elhelyezési per követte, amelynek alanya a ma már húszéves, modellkedéssel foglalkozó közös lány, Ireland volt. A bíróság végül Basinger javára döntött, 2007-ben pedig kiszivárgott egy hangüzenet, melyben Baldwin „neveletlen, felelőtlen kis malacnak” nevezte saját lányát. Ennek hatására a volt feleségével kötött megegyezés tartalmazott egy olyan kitételt is, miszerint a színésznek el kell végeznie egy dühkezelő tanfolyamot.

Basinger bevallása szerint mára szerencsére normalizálódott a helyzet. „Most már rendben vagyunk. Az élet megy tovább” – nyilatkozta a színésznő, aki azért nem csinált titkot abból sem, hogyan érintették ezek az események Irelandet. „A válás mindig nehéz a gyereknek, függetlenül attól, a felek hogy kezelik. A mi válásunk ráadásul túlságosan nyilvánosan és mocskosan zajlott. Szóval Irelandet meglehetősen rendhagyó módon neveltem fel. Csak azt akartam, hogy szabad legyen. Ha azt akarta, hogy átjöjjenek a barátai, és hadd firkálják össze tollal a falat, megengedtem neki. Azt akartam, hogy a gyerekkora tele legyen szeretettel, vidámsággal, kisállatokkal és barátokkal” – ecsetelte Basinger.

Alec Baldwin és Kim Basinger az 1998-as Oscar-gálán (Forrás: Vince Bucci / AFP)

Baldwin egyébként 2012-ben újranősült, és új feleségétől 2013-ban, majd 2015-ben újabb gyermekei születtek – eközben pedig (ahogy arról korábbi cikkünkben már írtunk) legidősebb lányával is rendezte a kapcsolatát. Válásával kapcsolatban ugyanakkor ő sem tett lakatot a szájára, hiszen néhány éve a vietnami háborúhoz hasonlította a szóban forgó időszakot.

„Életemnek ez a szakasza egy elmosódott folt. Pontosan tudom, milyen projekteken dolgoztam 1986 és 2000 között. 2000-től 2006-ig azonban jött a válóper okozta Dien Bien Phu-i csata, és hogy ebben az időszakban milyen filmeket csináltam, alig tudnám felsorolni. Nagyon fájdalmas évek voltak, mintha folyamatosan egy szikla széléről bámultam volna lefelé” – panaszkodott a színész még 2013-ban a Guardiannek.

Az új feleség, Hilaria Baldwin, Alec Baldwin és Ireland Baldwin egy 2014-es eseményen (Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP)

ALEC BALDWIN FILMJEI A TV GO-N:

- Blue Jasmine
- A tégla
- Rómának szeretettel
- A kód neve: Merkúr

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Hal Garb / AFP

Kategóriák: Romantikus Vígjáték

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)