Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dolph Lundgren csodaszép lányokkal büszkélkedhet

  • TV GO
  • 2016. 05. 11., 05:10
  • Akció-Kaland

A baltaarcú svéd akciósztár esetében szerencsére messze esett az alma a fájától. Méghozzá mind a kettő: a húszéves Ida Sigrid Lundgren és a 14 és féléves Greta Eveline Lundgren egyaránt gyönyörű. Nézze meg a képeket!

Az idősebbik Lundgren csemete nem túl meglepő módon modellként tevékenykedik, és hálistennek van saját Instagram-oldala, ahol rengeteg fotót oszt meg magáról.

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

Ida a képeken édesapjával is szívesen pózol, hiszen a híres papa gyakran viszi el magával a premierekre – de találunk itt fotót közös lazulásról is. A szépséges modell sokszor oszt meg kishúgával együtt készült fényképeket is. Az egyik legbájosabbat Greta szülinapján rakta ki: a megkapó felvételen Ida gyermekként, Greta pedig még újszülöttként látható.

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

(Forrás: Ida Lundgren / Instagram)

A Lundgren lányok édesanyja egyébként Anette Qviberg: haj- és szemszínüket leszámítva Ida és Greta szerencséjükre rá hasonlítanak. A vegyészmérnökből lett akciósztár az ékszer- és divattervező Qviberget 1994-ben vette feleségül, ám 2011-ben elvált tőle. Azóta egy nála 24 évvel fiatalabb karatebajnokkal, Jenny Sanderssonnal él.

Anette Qviberg és Dolph Lundgren 2007-ben (Forrás: Anne-Christine Poujoulat / AFP)

Amióta együtt vannak, Sandersson több Dolph Lundgren-filmben is kapott kisebb mellékszerepet, ezenkívül elkezdett párja oldalán sminkesként és fodrászként is tevékenykedni – igaz, a legtöbb stáblistán Lundgren személyes sminkeseként és fodrászaként van feltüntetve.

Dolph Lundgren, Greta Lundgren és Jenny Sandersson tavaly nyáron a Taorminai Filmfesztiválon (Forrás: Manuel Romano / NurPhoto)

Az 58 éves akciósztár szerelme mindenesetre a jelek szerint jóban van a Lundgren lányokkal, hiszen több eseményen is részt vesznek együtt, ahol több közös fotó is készült már róluk. A szerelmespár egyébként legközelebb az Ovizsaru folytatásában lesz látható: a hamarosan DVD-n debütáló alkotásban a színész a címszerepet, Sandersson pedig egy szexi anyukát játszik.

DOLPH LUNDGREN FILMJEI A TV GO-N:

- The Expendables - A feláldozhatók 3.
- Rajtaütők
- Tökéletes katona: A leszámolás napja
- Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet
- A király nevében 2: Két világ

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Valerie Macon / AFP és Mark Davis / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)