Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Merész dekoltázst villantott Jennifer Lawrence

  • TV GO
  • 2016. 05. 11., 19:10
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Május 9-én tartották Londonban az új X-Men-film, az X-Men: Apokalipszis világpremierjét, ahol a Mystique-et játszó Jennifer Lawrence alaposan nekivetkőzött. De a film többi női sztárja sem volt szégyellős, amit természetesen a fotósok meg is örökítettek.

Az éhezők viadala-filmek sztárja korábban legtöbbször inkább visszafogottabb „szomszédlány”-stílusban adta elő magát, de egy ideje egyre merészebben öltözködik a bemutatókon és nyilvános eseményeken.

Legutóbb a múlt hónapban a Las Vegas-i CinemaConon sikerült egy olyan ruhát felvennie, amely a mellénél annyira kifeszült, hogy szinte teljesen átlátszott. Miközben ez akár nem szándékos divatbaki is lehetett, új filmje, az X-Men: Apokalipszis londoni világpremierjén a napokban már szó sem lehetett véletlenről.

Jeniffer Lawrence (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

Az eseményen a 25 éves sztár talpig ezüstben jelent meg, hiszen egy ideje ezüstszőkére festve hordja a haját, amihez ezüstös színű ruhát választott. A csodás estélyi további különlegessége, hogy nemcsak a vállánál és a dereka oldalánál, de a két melle között is jókora darabot szabadon hagyott a színésznő testéből.

Olivia Munn (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

Az X-Men-filmben Pszichét (Psylocke-ot) alakító Olivia Munn egy hasvillantós barna összeállításban próbált meg Lawrence-szel vetélkedni, míg a bájos vietnami színésznő, Lana Condor (a filmbeli Jubilee) púderszínű, de bizonyos izgalmas stratégiai pontokon testszínű betétekkel ellátott ruhában pompázott.

Lana Condor (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

A Trónok harca Sansájaként megismert Sophie Turner is – aki az X-Men: Apokalipszis-ben a fiatal Jean Greyt játssza –helyenként (izgalmas csíkokban) kilógó csupasz bőrfelülettel próbálta feldobni megjelenését, azaz egy klasszikus fekete ruhát. Végül, de nem utolsósorban pedig a fiatal Ciklont megformáló Alexandra Shipp geometrikus mintázatú, de átlátszó csipkebetétetes és szokatlanul rövid ruhácskájával szintén elég sokat megmutatott magából.

Sophie Turner (Forrás: Ik Aldama / DPA /AFP)

A Londonban tartott ceremónia különlegessége egyébként az volt, hogy nem hagyományos vörös szőnyeges premier, hanem ún. global fan screening gála volt, ahol a rajongók az esemény Facebook-oldalán élőben kérdezhettek a sztároktól. A magyar nézőknek (ahogy világszerte a legtöbb országban) még május 19-ig kell várniuk, hogy megtekinthessék az X-Men: Apokalipszis-t – addig is azonban a színésznőkben bármeddig gyönyörködhetünk.

Alexandra Shipp (Ik Aldama / DPA /AFP)

A NEKIVETKŐZÖTT SZTÁROK FILMJEI A TV GO-N:

- Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész
- Napos oldal
- Magic Mike
- Mortdecai
- Gyilkos gimi

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Daniel Leal-Olivas / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)