Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Azt már tudjuk, mi nem lesz a Star Wars 8-ban

  • TV GO
  • 2016. 05. 18., 06:20
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Habár a jelenleg is javában készülő Star Wars: Episode VIII szinte minden titkát hét lakat alatt őrzik, azt már most ellőtte az egyik színész, hogy Rey és Finn mit nem fognak csinálni a jövőre érkező nyolcadik Csillagok háborúja-filmben.

A Star Wars: Az ébredő Erő-ben a dobbantó rohamosztagost, Finnt játszó John Boyega nemrégiben a Varietynek szivárogtatott némi információt arról, mi is fog, pontosabban nem fog történni a Star Wars 8-ban. Elárulta ugyanis, hogy karaktere és a Daisy Ridley alakította Rey nem fognak összejönni.

„A hetedik rész sem alapozta meg a románcot. Egyáltalán nem erre ment ki a játék. Finn és Rey csak barátok. Finn egy rohamosztagos, aki csak kapkodja a fejét, hogy megértse, mi folyik itt. A romantikus szál kibontása így csak a következő részben jöhet – de nem oly módon fog megtörténni, ahogy gondoljátok” – ígérte a színész.

Rey és Finn végig a barát/harcostárs zónában maradnak (Forrás: David James / Kobal / The Picture Desk)

Az ébredő Erő-ben ugyan egy odavetett mondatban Finn megérdeklődte Reytől, hogy van-e pasija, de a két főhős valójában nem vonzódott szexuálisan egymáshoz – annak ellenére, hogy szoros kapocs alakult ki köztük. A filmben végig barátokként viselkedtek, nem voltak intim pillanataik. Amennyiben elfogadjuk, hogy a hetedik Star Wars-mozi a Csillagok háborúja rejtett remake-je, ez teljesen logikus is, hiszen ott is ki volt zárva a szerelmi viszony a két ellentétes nemű központi karakter között.

Mindez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a szerelmi tematika nem kerülhet elő a Star Wars: Episode VIII-ben. Rajongói körökben már egy ideje felmerült, hogy valójában Finn és Poe között izzik a levegő, és talán eljött az idő, hogy a Csillagok háborúja univerzumának legyen két meleg karaktere, azaz egy meleg szerelmespárja is. Az alkotók nem zárkóztak el mereven a felvetés elől, most pedig John Boyega szavai is („nem oly módon fog megtörténni, ahogy gondoljátok”) elég árulkodók. De hogy pontosan hogy alakul kedvenceink szerelmi élete, csak a 2017. december 15-i premiert követően fog kiderülni – addig csak tippelgethetünk.

Finn és Poe Dameron között ezzel szemben izzik a levegő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér
- Star Wars: Az ébredő Erő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 és Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)