Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Imádkozunk, hogy ez a Star Wars-pletyka igaz legyen!

  • TV GO
  • 2016. 05. 19., 18:25
  • Akció-Kaland, Sci-fi

Ha igaz a hír, nagyszabású, össznépi csatajelenet vár ránk a most készülő, 2017 decemberében érkező Star Wars 8-ban.

Ahhoz képest, hogy a jelenleg forgó Star Wars Episode VIII titkait állítólag hét lakat alatt őrzik, szinte minden napra jut valamilyen értesülés a várva várt folytatást illetően. A legújabb pletykát olvasva biztos minden rajongónak leesik az álla, és azt kívánja, hogy egyrészt bár igaz lenne, másrészt bár azonnal bemutatnák a filmet.

Egyes források szerint ugyanis Rian Johnson forgatókönyvíró-rendező egy elképesztően komoly akciójelenetet tervez a Star Wars 8-ba. A jelek szerint hiába költ a Disney milliókat a forgatás biztonságának biztosítására, és hiába vetnek be drónfigyelő és -hatástalanító drónokat a leskelődők ellen, az új Csillagok háborúja-mozi készültét is olyan kiemelt figyelem övezi, hogy mindig adódik egy pletykás szemtanú.

Az ébredő Erő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Egy Star Wars-hírekre specializálódott site-nak nyilatkozó forrás például látta, ahogy az Írországban található forgatási helyszínen, a dombos ír vidéken vagy hét, talpig feketébe öltözött színész sorakozott fel, továbbá Adam Driver, Daisy Ridley és Mark Hamill. Az oldal következtetése szerint a fekete ruhások Ren lovagjai lehettek, akik éppen körbeveszik Reyt és Luke-ot.

A sztori szerint Ren lovagjai egy dombtetőn végre utolérik a jedit és társát, Kylo pedig – aki meglehetősen bosszúszomjas hangulatban van a múltkori összecsapásuk alakulása miatt – párbajra hívja Reyt, miközben a többi gonosz alak Luke-ra ront. Míg Rey és Kylo a domboldalon küzdenek meg, miközben elkezd esni az eső, addig Luke gyorsan leszámol a lovagokkal, amihez egyszerre használja jedi erejét és A Jedi visszatér-ből ismert zöld fénykardját. Majd ő is Kylo után veti magát.

Az ébredő Erő (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Aki még több titokra kíváncsi, és nem fél a spoilerektől, az a Making Star Wars oldalán további részleteket is talál, a küzdelemben részt vevő figurák és a jelenet részletes leírásával, illetve a cselekmény korábbi részeinek ismertetésével együtt (megtudhatjuk például, mi történt a nagyszabású összecsapás előtt). A többieknek egészen 2017. december 15-ig kell várniuk, hogy kiderüljön, igazak voltak-e a jólinformált site értesülései.

A szerepe miatt azóta is szakállas Mark Hamill Az ébredő Erő premierjén (Forrás: Valerie Macon / AFP)

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér
- Star Wars: Az ébredő Erő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)