Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tom Cruise tizenegy éve vesztette el az eszét

  • TV GO
  • 2016. 05. 25., 05:35
  • Akció-Kaland, Dráma, Krimi-Thriller, Vígjáték

A napokban múlt tizenegy éve, hogy a világsztár meglehetősen szokatlan módon deklarálta akkori barátnőjéhez, későbbi feleségéhez, jelenlegi exnejéhez, Katie Holmeshoz fűződő érzelmeit – és ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

Tom Cruise nyilvános megbolondulását a nevezetes kanapés esethez szokás kötni, amikor a színész 2005. május 23-án a The Oprah Winfrey Show-ban járt, hogy promotálja legújabb filmjét, a Világok harcá-t. Aztán a szó valahogy Cruise magánéletére terelődött, aki egy váratlan csavarral a kanapéra ugorva jelentette ki az egybegyűltek előtt, hogy mennyire szerelmes barátnőjébe, Katie Holmesba. „Teljesen elment az esze, totál kész van. Ezt a fiút elvesztettük” – kommentálta az eseményeket a műsorvezetőnő.

És mennyire igaza volt, hiszen akkor kezdődött a sztár nyilvános szellemi ámokfutása, amitől radikálisan megváltozott a világ róla alkotott képe. Cruise ugyan a mai napig világsztárnak számít, mindenki ismeri a nevét – ugyanakkor most már mindig hozzátesszük (legalábbis gondolatban), hogy nemcsak színész, hanem a szcientológiai egyház első számú támogatója és szószólója.

Még ugyanebben az évben történt, hogy a sztár nyilvánosan kritizálta Brooke Shieldset, amikor a színésznő bevallotta, hogy szülés utáni depressziója tüneteinek enyhítésére antidepresszánst szedett. Hamarosan pedig a The Today Show műsorvezetőjével, Matt Lauerrel keveredett vitába: Cruise nemes egyszerűséggel a pszichiátria egész tudományának létjogosultságát vitatta.

2012-ben a színész és Katie Holmes románcának vége szakadt: augusztusban hivatalosan is elváltak a Dawson és a haverok sztárjával, kislánya, a jelenleg tízéves Suri édesanyjával. A saját kezűleg elkövetett karaktergyilkosság következő lépéseként pedig Cruise összeveszett Leah Reminivel, a Férjek gyöngye című sorozatból ismert színésznővel, aki a szcientológiai egyház egykori tagjaként írt memoárjában nemcsak az egyház visszásságairól, hanem személyesen a színészről és családjáról is lerántotta a leplet.

Mindezeknek a történéseknek köszönhetően a Jerry Maguire sztárja mára sokkal inkább számít a szcientológia „papjának”, mint becsületes, mezei színésznek. Ezt az imidzset erősíti, hogy – mint arról nemrégiben beszámoltunk – Cruise hamarosan a floridai Clearwaterben szeretne letelepedni, ami a szcientológiai egyház központja.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Gyilkos ösztön
- Escobar: Paradise Lost
- Stanfordi börtönkísérlet
- Önkívület

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jung Yeon-Je / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Krimi-Thriller Vígjáték

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)