Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők: Clancy Brown

  • TV GO
  • 2019. 07. 02., 15:49
  • Örök mellékszereplők

A tévékészülék egyik fontos funkciója, hogy minimális alapzajjal járuljon hozzá a vasárnap délutáni (másnapos) fetrengéshez. És ha történetesen épp egy közepesen rossz mozicsatorna fut a 80-as, 90-es évek legelcsépeltebb filmjeivel, 1:2-höz az esélye, hogy Clancy Brown félórán belül feltűnik a képernyőn.

Brown nem véletlenül lett minden idők egyik legfoglalkoztatottabb karakterszínésze, ugyanis puszta ábrázatával képes lenne kiharcolni, hogy a néző egy UAZ-féltengellyel verje őt agyon. Márpedig az ellenszenves karaktereknek köszönhetően meglehetősen pofás karriert csinált magának: példának okáért ő volt a kopasz fószer a Hegylakóban, aki a templomi padban megzavarta a litániát, és egyetlen öreg néni sem mert odalépni hozzá, hogy cafatokra tépje őt. Ezek után feltűnt a Kedvencek temetőjének rémséges folytatásában, ahol élőhalottként már korántsem volt olyan mérhetetlenül mocsári tapló, mint eleven korában. Aztán jött pályafutásának talán legemblematikusabb karaktere: ő volt a Remény rabjainak Hadley fősmasszere, aki péppé verte a renitens fogvatartottakat, majd maradványaikat löncshúskonzervbe darálta. A karma keze azonban lesújtott rá, mert a Csillagközi invázióban gigacsótány általi halálra ítéltetett.

Feltűnt aztán a Flubberben, a Superman, az Igazság ligája és a 2004-es Batman sorozatban Lex Luthorként és Mr. Freeze-ként, és a 2000-es évek minden második másodligás tévészériájában. A mozikban legutóbb a rossz emlékű Warcraft: A kezdetekben láthattuk viszont őt. Brownt a Hegylakó kardozós jeleneteire mellesleg ugyanaz a Bob Anderson készítette fel, aki a klasszikus Star Wars-trilógia színészeit is trenírozta, vele a mai napig jó barátságban van. 2010-ig egy lapkiadót is működtetett, a Brown Publishing Companyt még nagyapja alapította. Mellesleg saját bevallása szerint is jobban állnak neki a szemét karakterek, a jófiúi szerepet sosem tudta igazán átélni, noha a való életben nagyon is barátságos fazon.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)