Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kétszer is elengedni? Na még mit nem! – Szerelem második látásra

  • TV GO
  • 2019. 07. 05., 06:32

Bármennyire is szeretnénk, nincsen második életünk, nincs második esély. Pontosabban: van! Ha mi is úgy döntünk, hogy tudunk és akarunk is változtatni a problémás helyzeteken. Ha viszont mégse, a nyűg bizony csőstül érkezik.

Rendben, rendben, tudjuk: a premiercím láttán mindenkinek a Dustin Hoffmann és Emma Thompson-féle mozi jut eszébe, azonban most ezt gyorsan verjük ki a fejünkből. Már csupán azért is, mert egy teljesen más szituáció elé kerülünk. Keressünk emlékeinkben egy olyan estét, amikor (szerelmi) bánatunkban italozgattunk – és nem is keveset, majd másnap/aznap egészen pontosan a feje tetejére fordul minden. És ez az a pont, amit hatványozzunk meg pl. tízzel: körülbelül ennyire áll feje tetejére Raphael (François Civil), a sikereitől megrészegült író élete azzal, hogy egy párhuzamos világban ébred.

Forrás: Hungaricom

És nem is akármi miatt: egy rendkívül csúnya estét vitázott át a jóképű srác azzal az Oliviával (Joséphine Japy), akivel 10 éve élnek (elméletileg) boldog házasságban – a közelgő bajt viszont éppen a kissé magától elszállt Raphael nem veszi észre. A szerencse azonban forgandó: míg kettejük élete elsőre látszólag idillinek tűnt – a lány lemondásai ellenére, legalább annyira lesz pokolian nehéz Raphaelnek az újrakezdés. Merthogy csakhamar ráébred, mit is hagyott veszni az elmúlt évtizedben, mióta első látásra egymásba szerettek: Olivia híres, gazdag és elismert, ugyanakkor ritka kívánatos művésznőként jelenik meg másodjára, Raphael pedig nőtlen középiskolai tanárként írja átlagos életének sorait. A nagy kérdés viszont az, hogy sikerül-e visszaszereznie előző életét és/vagy Olivia szerelmét…

A Szerelem második látásra című filmet július 11-én mutatják be a mozik; a film trailere itt tekinthető meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Hungaricom

Filmek Neked!

Szerelem második látásra

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai romantikus dráma (2008)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)