Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy elveszett epizód nyomában

  • TV GO
  • 2019. 07. 05., 17:55
  • Animáció

Kamaszként az ember előszeretettel fantáziál különös, félelmetes dolgokról. Ezek azok az évek, amikor mindennél jobban jönne valamilyen szuperképesség, izgalmas lesz a természetfeletti. Az ingeréhes fiatal elme ontja magából a vadabbnál vadabb gondolatokat, amikből aztán remek városi legendákat lehet építeni a haverok, a szülők, és az internet népének legnagyobb örömére.

Nem ritka, hogy a közösségi médiumok arcai a múlt átszínezésével kívánnak lájkokat gyűjteni. Illetlen és visszás dolog ez, de olyan jó néha megetetni a szívünkben kallódó 13 éves kölyök naivitását. Hinni akarok, át akarom veretni magam! Ilyen lelki etetésben volt részem, amikor egy eldugott netes fórumon rátaláltam egy elfeledettnek mondott Ed, Edd ’n Eddy epizód históriájára. "OMG", kimaradtam volna valamiből? Az meg hogy lehet?!

via GIPHY

A nevezett animációs szériát nem kell bemutatni senkinek, Ed, DD és Eddy figuráit a 90-es és kétezres évek fiataljai jó eséllyel ismerik, de úgy tűnik nem minden kalandját.

Az elveszett epizód

Tartja a legenda, hogy a sorozatot sugárzó gyermekcsatorna szerkesztőinek "gondatlansága" végett a várva várt program helyett valami nagyon bizarr került a képernyőre. A beszámoló szerzője szerint a tévé előtt ülő gyerekek az átlagosnál jóval gyengébb minőségű műsort láttak, amiben a három jómadár ellenségesen viselkedett, és velük együtt mindenki más is mintha kifordult volna önmagából.

Illusztráció: creepypasta fandom

A felsoroltak szerint:

- Ed és Eddy megszállott tekintettel, vörös, talán könnyes szemmel kóboroltak céltalanul
- Kalamajkába keveredtek az egyik szereplővel, de a kép elmosódott, nem derült ki mi történt pontosan
- Edd Eddy szobájában ébredt, aminek nem volt ajtaja. Mintha menekülni próbált volna hasztalan
- A fogszabályzós srác és nővére egy bizarr fogászati jelenetben voltak érintettek
- REKLÁM!!!
- Edd feladta a küzdelmet és padlót fogott

A rémálom epizód egészét persze sehol se találni, csupán állítólagos részletei bukkannak fel időről időre, ám ezek hitelessége erősen megkérdőjelezhető. Persze aztán ki tudja, lehet, hogy néhány gyerek egy olyan hálózaton keresztül nézte kedvenc műsorát, amin egy eltitkolt kazetta bizarr meséjét vetítették le gondatlan szerkesztők – de ez nyilván nem valószínű.

Illusztráció: creepypasta fandom

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: dotandline.net, creepypasta.fandom Forrás: creepypasta.fandom

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)