Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szívlapátos eutanázia marokkói módra

  • TV GO
  • 2019. 06. 05., 16:30
  • Vígjáték

Ha van egy álmod, tegyél érte! Hajtsd és kergesd, amíg csak bírod szusszal, mert kellő elszántsággal és humorérzékkel, előbb vagy utóbb, akár még neked is össze jöhet. Ebben hisz Yassin is, aki egy apró marokkói faluból utazik el Párizsba, hogy ott a család összekuporgatott pénzéből építésznek tanuljon. Az élet azonban, főleg ha francia rendezésről van szó, a lehető legritkább esetben sem lehet ilyen egyszerű és átlagos.

Yassin, miután évfolyam elsőként tör előre az építészi pályán, egy félresikerült este után vizsga és vízum nélkül találja magát. A biztos kitoloncolás elkerülése végett, mint azt már biztosan mindenki sejti, egyetlen megoldás kínálkozik: el kell vennie egy franciát. Ez a sztori, innentől akár unalmas is lehetne, ha a kiszemelt nő nem kérne 15000 eurót a nászért, a szomszéd neki pedig egy kis hancúrt a jócselekedetért. Ara nélkül azonban ugrik a vízum, a suli, a karrier, a család pedig hiába várja otthon és hiszi azt, hogy fiúk sikeres építész.

A mentő ötletért felelősséget nem vállaló jóbarát aztán ki is eszel egy zseniális tervet: beugrik a hídról a folyóba, ahonnan ha Yassin kimenti, jó eséllyel kaphat egy jó kis kitüntetést, meg némi állampolgárságot is. Az ötlet zsenialitása persze már a mentő ugrásnál dugába dől, hiszen kinek másnak lehetne akkora peche, mint Yassin-nak, hogy az ugrást a víz helyett egy uszályon végzi? A képbe szerencsére még egy uzsorás jóbarát is befigyel, no meg a volt egyetemi társak, akik között a leszbikus pártól a minden lében kanál, hormonzavaros főnökön át egészen az átképzett rendőrig, nagyjából mindenki fellelhető.

Axel Films

És igen, egy bomba nő is felbukkan a láthatáron, aki nem más, mint Claire, akibe Yassin halálosan szerelmes volt az egyetemen. A duci kis csúnya lány, aki Jassin szemében mégis maga volt a tökély. És akit balfék módon magára hagyott a jelmezbálon, majd soha többé nem keresett. Nos, a régi idők szép emléke képpen, bár Yassin érzései mit sem változtak, Claire tele van dühvel és haraggal, amikor megtudja, hogy Yassin lesz az új munkatársa.

Axel Films

Kettejük se veled, se nélküled kapcsolata és balfék randijai, amiket némi anyós cibálással és madárfészek gyilkolással spékel meg Yassin, még messze nem a jéghegy csúcsa! Az új álláshoz ugyanis papírok kellenek, amihez házasság, amihez ha nem is 15000 euro, de egy jó barát is tökéletesen megfelel. Igen, egy jó barát, aki nem más mint Fred, a szomszéd srác. Aki olyan önfeláldozó, hogy még barátnőjét, Lisa-t is parkolópályára teszi, csak hogy eljátszva a meleg barátot, frigyre léphessen Yassin-nal.

Az édes kis hármast pedig egyáltalán nem kell félteni: miközben Lisa szeretne hozzámenni Fredhez - aki ugye éppen elvette Yassin-t -, az újdonsült ifjú párra keselyűként csap le a bevándorlási hivatal embere Dussart, hogy éjt nappallá téve bebizonyítsa, a srácok valójában egyáltalán nem melegek, csak a vízumra hajtottak.

Axel Films

Lisa-nak pedig, ha nem lenne elég ez a bizarr szerelmi háromszög, ott a megátalkodott osztálya is, ahol teljesen normális, ha a táblában egy pillangókés landol, a diákok pedig vizipipával enyhítik légzési gondjaikat. És ha netán azt hinnénk, hogy mindössze ennyi szar van csak a palacsintában, váratlanul betoppan Yassin édesanyja is, miután fülébe jut a családnak, hogy szeretett fiúk megnősült.

Axel Films

Hogy le ne bukjanak a fiúk, gyorsan bedobják Lisa-t, mint ujdonsült feleség, eközben igyekezve a mamát és Dussart-ot is a lehető legtávolabb tartani egymástól. Mialatt készül a csodálatos esküvői ruha, a srácok beneveznek egy meleg báros versenyre, a helyzetet pedig tovább cifrázza a mi csodálatos Claire-ünk, aki kimondva kimondatlanul, de még mindig odáig van Yassin-ért.

Hogy a mese végén ki kivel és hol jön össze, ki kinek lesz a férje és a felesége, igazából már teljességgel követhetetlen, ám aki kicsit is szerette a Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard-féle Taxis karaktereket, annak ez a film sem okoz majd csalódást.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Axel Films

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Hozzám jössz, haver?

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)