Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Állati, hogy mennyire nem bízhatunk kis kedvenceinkben...

  • TV GO
  • 2019. 07. 10., 06:34
  • Animáció

Botrány! Kis kedvenceink titkos életére most valóban fény derül - minden sötét részletével egyetemben! - hangozhatna a cseppet sem túlzó szalagcím…

Ha az első epizód kapcsán úgy nyugtatgattad magad, hogy “áááhh, az én kutyám/macskám/nyulam száz százalék, hogy nem ilyen”, akkor ezt a filmet is meg kell nézzed: le fogsz döbbeni, hogy mennyire álszentek tudnak lenni olykor. Kiemelten ajánlott film gyerekes családoknak!

Forrás: Illumination/Universal/Kobal/Shutterstock

Több dolgot jó volt látni a Gru alkotóinak folytatás-filmjében: például azt, hogy a kisember-állat barátság tökéletesen tud működni, hogy a barátok igenis össze tudnak fogni, ha baj van, és azt is, hogy a cél szentesíti az eszközt meg a bátorságot - még akkor is, ha óriási rumlit is csapnak a kis kedvencek, fenekestül felforgatva az egész házat - meg úgy az egész Nagy Almát.

Ha egészen pontosan akarunk fogalmazni, A kis kedvencek titkos élete 2 már-már egy A-kategóriás akciófilmmel vetekszik a két szálon futó történetével: ahová Max és Duke, a két négylábú és barátaik beteszik a lábukat, ott kő kövön nem marad - valahogy így csinálnak az első filmnél is még nagyobb rumlit New York szívében vagy éppen egy tanyai hétvégén. Míg a nagyvárosban maradt, magát szuperhősnek képzelő Hógolyó, Gigi és egy cirkuszból megszöktetett “cicus” csinál óriási ramazurit, addig a két házi eb a vidéket és annak vadregényes dolgait igyekszik megemészteni a család új emberpalántájának társaságában...

Forrás: Illumination/Universal/Kobal/Shutterstock

Figyelem: a film kortalanul, állattartás tényétől függetlenül megtekintendő, az abban megjelenő jelenetek rendkívül élethűek a cikket író macskatulajdonos tapasztalatait 100%-ig alátámasztva. Ha nekünk nem feltétlenül sikerült összegeznünk ezeket a tényeket, majd a film trailere megteszi. Vagy ez. Igen: mi is abban hitben vagyunk, hogy nemcsak Chloé kapott egy kis macskamentát, de a rendező Chris Renaud, az író Brian Lynch és a producer-Illumination nagyfőnök Chris Meledandri is szívott valamit, amitől mi (is) röhögtünk másfél órát...

MOST A MOZIKBAN - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Kétszer is elengedni? Na még mit nem! – Szerelem második látásra
- Ilyen, amikor “egy szemét” a legjobb barátunk... - Toy Story 4
- Who the f… is John Lennon? – Yesterday

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Illumination/Universal/Kobal/Shutterstock

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)