Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Starkokkal és rémfarkasokkal jön a Trónok harca előzmény

  • TV GO
  • 2019. 07. 10., 11:39

George R.R. Martin beszélt kicsit az előzményekről szóló sorozatról.

Az író által jegyzett könyvek és az HBO adaptációja közt fellelhető különbségek önmagukban megérnének egy egész könyvsorozatot, de az egyik legfájóbb a rajongóknak mégiscsak az, hogy D&D (David Benioff és D.B. Weiss) soha nem bontotta ki igazán a rémfarkasok és a Starkok bensőséges viszonyát, ellentétben a könyvekkel. Azonban a készülő előzmény sorozat igazságot tehet ebben a kérdésben.

R.R. Martin ugyanis elmondta:

„A Starkok biztosan szerepelni fognak. És bár az előzmény története pont egy sárkénymentes időszakot ölel fel, ez nem jelenti, hogy más lények nem lesznek jelen. Természetesen szerepelni fognak a Mások is a történetben, de lesznek rémfarkasok és mamutok is.”

Ez pedig könnyen azt jelentheti, hogy végre a könyvekhez méltóan lesz bemutatva a Starkok és a rémfarkasok kapcsolata, ami sokaknak nem tűnhet igazán fontos dolognak, de az igazság az, hogy elválaszthatatlan része ez a farkas jelvényes családnak.

Míg a Starkokra biztosan számíthatunk, a Lennister család nem fog feltűnni, hiszen a történet szerint ekkor ők még nem is léteznek. Ebből pedig lehet érezni, hogy mennyire más Westerost fogunk kapni, mint amihez szokva vagyunk.

„A hét királyság idejéről beszélünk, ugyanis Aegon hódításának idején még csak hét királyság létezett. Azonban, ha időben ennél is visszább mennénk azt látnánk, hogy volt kilenc- és tizenkét királyság is, még távolabb menve pedig több száz királyságot találunk.”

Az előzmény sorozathoz egyelőre Naomi Watts nevét lehet csak kötni, de mivel már készül a pilot lassan egyre több információ fog napvilágot látni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)