Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A fekete özvegy csókja

  • TV GO
  • 2019. 07. 10., 13:12
  • Minden, ami TV

Ha azt mondom fekete özvegy, nyilván mindenkinek a pók jut az eszébe. És nem is állunk távol a valóságtól, azt leszámítva, hogy ha Magnumról van szó, akkor nem éppen az ízeltlábúakra kell gondolnunk

Magnum ugyanis ezúttal egy nőt kell megkeressen, aki fekete özvegy módjára végez egy özvegy apukával és lelép a pénzével. A lánya legalábbis ezt tippeli, bár az, hogy az apja egy alapítványra hagyta minden megtakarítását szeretett lánya helyett, akár indíték is lehetne egy gyilkosságra, Magnum azonban mást sejt a háttérben.

101st Street Entertainment

Szerencsére Kacumoto is bogarat ültet Magnum fülébe, hogy a lánya lehet az, akinek a gyilkosságra a legtöbb oka lehetett, Magnum és Higgins mégis nyomozni kezd. A szálak egy online társkereső oldalhoz vezetnek, ahol az apuka több nővel is összejött. Lévén, hogy jómódú volt és még művelt is, a nők számára eléggé bejövősnek ígérkezett.
Az új teória szerint pedig, ha nem a lánya volt, akkor a 6 lány közül az egyik, már csak ki kell deríteni, hogy melyik? A srácok ennek örömére összeállítanak egy kamu profilt Magnumnak, hogy össze tudjon hozni 1-1 randit az áldozat randialanyaival. a profilja viszont nem elég csábító, úgyhogy Higgins is besegít a vonzóvá tételben. Így jön létre Tomas Cabailé, az érsebész specialista, akire meglepetésre rá is cuppan majd minden nő.

Thomas pedig akcióba lendül, hogy kiderítse, köztük van-e az igazi gyilkos? Sorra zárja is ki a nőket, van akibe pechére bele is habarodik és majdnem tévútra is viszi a nyomozást. Míg Magnum egy Abigail nevű ügyvéd nőre próbálja rábizonyítani, hogy köze van az ügyhöz, egy másik nő, Cleo, a cuki powerjogás csajszi, meglepetésre visszafuvarozza Magnumnak a mobiltelefonját, amiről Magnum azt hitte, hogy simán csak elhagyta. Hogy a fonalat végérvényesen eltudjuk veszíteni, a kissé dühös Abigail is felbukkan és szépen lerángatja magnumról a sikeres érsebészi jelmezt, ezzel máris lehúzva magát a listáról. Eközben kiderül, hogy az áldozat autóját, amit szintén elloptak, már fel is tették egy hajóra Kína felé. Szerencsére Rick és TC megmozgatva minden szálat, a hajó után koptereznek egy nyomszakértővel, hogy újlenyomatokat keressenek. Az akció végül sikerrel jár, megkerül az autótolvaj, sőt, az is kiderül, hogy a felesége nem más, mint Cleo, az egyik randialany. És ez az a bizonyos pillanat, amikor Kacumoto száját először hagyja el a “szép munka volt” Magnum! mondat, hiszen úgy tűnik, megfejtette ki is a valódi fekete özvegy.

A fináléban aztán már Kacumoto ered a házaspár nyomába, a rajtaütés azonban balul sül el, és a nyomozóból végül túsz lesz.
Hogy a csipet-csapat miként menti meg Kacumoto-t, megkerül-e az ellopott pénz, kiderül-e, hogy miért is hagyta minden pénzét az elhunyt apa egy alapítványra, no és persze, hogy Magnumnak összejön e egy rendes randi Abby-vel, még számtalan izgalmas és szívfacsaró válasszal kecsegteti a sorozat rajongóit.

Felocsúdva a fekete özvegy ámokfutásából, Magnum, kajak híján a parti homokban evezőgépezik, miközben Higgins vadul keresik a kutyáit. Évődésüket végül a kutyák felbukkanása szakítja félbe, és miután Zeusz egy emberi sipcsonttal a szájában kerül elő, úgy tűnik új gyilkossági üggyel állnak szemben.

Magnum és Higgins a csont nyomába erednek és rá is találnak az erdőben egy fejbelőtt kutya, majd egy ember csontvázára. Jó pontot szerezve Kacumoto-nál, Magnum bejelenti a gyilkosságot. Az ügy szomorú fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy a holtest Kacumoto volt társáé, Stanley Tuck-é. Kacumoto-t nagyon leveri az ügy, hiszen társa 5 évvel ezelőtt eltűnt és mindenki azt hitte, hogy a tengerbe zuhant és meghalt, aztán váratlanul előkerült a teste egy sírgödörből.

101st Street Entertainment

Eközben, hogy senki se unatkozzon, a rutinszerű kísérgetésnek tűnő feladatról, amit Rick és TC kapnak, hamar kiderül, hogy a kísérendő hölgy, Gina, egy jakuza vezér, Eddy Harada exe, aki ellen tanúskodott, amiért tanúvédelmet kapott. Most azonban visszatért, hogy lássa a lányát, a rendőrség azonban mit sem tud a látogatásáról, úgyhogy a srácoknak nagyon résen kell lenniük. Az anya visszatérését sajnos nem örömében teszi, hanem mert rákot diagnosztizáltak nála és rájött, hogy nincs már több ideje halogatni a találkozást.

Magnumék nemnyomozásba kezdenek, hiszen bár Kacumotot leállították társa ügyéről, legalább olyan makacs, mint Magnum, így borítékolható, hogy innentől együtt nyomoznak tovább. Úgy tűnik, hogy a nyomok egy 7 évvel korábban eltűnt lány ügyéig nyúlnak vissza, akit esélyes, hogy az azóta szintén eltűnt matektanár tett el láb alól. Az erdőben kutakodó Magnum és Kacumoto egy holtestre bukkannak, vagyis csak Magnum, ám mielőtt még szólhatna Kacumoto-nak, valaki leüti egy ásóval. Magnum és Kacumoto úgy sejti, hogy a gyilkos rájött, hogy újra kezdték a nyomozást, ezért ásta ki a holttestet, hogy nehogy találjanak benne valami nyomravezető dolgot.

Rick és TC ügye eközben váratlan fordulatot vesz, amikor pár nap leforgása alatt védencüket kiszúrják a jakúzák. TC, akit mélyen érint ez az elhagyott az anyám, apám téma, nem tudja megállni, hogy össze ne hozza anyát és lányát még az utolsó pillanatban, hogy tisztázni tudják a múltat, mielőtt még az édesanyja új személyazonosságot kap.

101st Street Entertainment

Higginsnek közben sikerült beröffentenie az eltűnt lány telefonját és kiderül, hogy a szelfikből kiderül, hogy az egyik szemtanú igenis látta a lányt a halála előtt, sőt, konkrétan vele volt, így máris új gyanúsítottra terelődik a figyelem.
Hogy melyik kiadatás mentes országban vett jegyet az apa, aki mindvégig tudott fia tettéről, hogy miért kellett meghalnia Vanessának és mi történt valójában Stanley-vel, Kacumoto és Magnum nélkül talán sosem derül ki.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 101st Street Entertainment

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)