Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 759 - David Fincher újra munkában, miközben Pókember lehet anélkül marad

  • TV GO
  • 2019. 07. 11., 11:29
  • Zacc nélkül

David Fincher visszaül a rendezői székbe és egy nagyjátékfilmet csinál a Netflix égisze alatt, miközben Pókember nem biztos, hogy tovább lengedezhet a házak között.

Eltűnhet a Pókember

Minden bizonnyal a Marvel rettentő fontos szerepet szán a Pókembernek azonban a Sony nem minden esetben gondolja ezt így. Mivel Pókember jogai eredetileg a Sonyt illetik ezért nagy beleszólásuk van a dologba. 2015-ben kötöttek szerződést a Marvellel. Tom Holland egyébként 6 filmre szerződött le anno a stúdióval, amiből 3 saját film és 3 közreműködés. Ezek alapján már csak egy film van hátra, amiben Holland felhúzhatja a Tony Stark által fejlesztett brutális pókruhát. Valószínűsíthetően ez nem lesz így, ugyanis mindkét félnek igazán érdekében áll a szerződés meghosszabbítása.
A bennfentes Richard Rushfield szerint az eredeti egyezmény az volt, hogyha ez a film nem éri el az egymilliárd dolláros bevételt, akkor a Sony teljesen visszakapja az irányítást. Azonban úgy tűnik, hogy pánikra semmi ok, hiszen a Pókember: Idegenben 600 millió dolláros bevételnél tart és erősebben nyitott mint az előző rész, ami nagyjából 880 milliónál zárt. Valószínűleg hozni fogják Hollandék a kötelezőt és várhatjuk az új pók mozit.

Elhunyt Valentina Cortese, az Amerikai éjszaka Oscar-jelölt sztárja

Elhunyt 96 évesen szerdán elhunyt Valentina Cortese olasz filmcsillag, aki a Francois Truffaut Amerikai éjszaka című filmjében nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott - írta meg a Variety.com. Truffaut 1973-ban bemutatott Amerikai éjszaka című filmjét sokan tekintik a legjobb filmnek, amely valaha a filmforgatásról készült. Cortese alkoholista dívát játszott benne, aki fölött elszállt az idő. Alakítását annak idején a The New York Times is dicsérte. A színésznő 1948-ban Carlo Ponti Nyomorultak című kétrészes filmjében is nagy sikert aratott: mindkét női főhőst, Fantine-t és Cosette-et is ő játszotta a Victor Hugo regényéből született moziváltozatban. "Valentina Cortese távozásával az olasz szórakoztatóipar utolsó színházi és filmes díváját veszítette el" - méltatta Carlo Fontana, az olasz AGIS szórakoztatóipari szervezet elnöke. Hollywood 1949-ben a The Glass Mountain című melodráma nyomán figyelt fel rá. Szerepet kapott Orson Welles Black Magic című filmjében, majd a Tolvajok országútja című film noir-ban, és Robert Wise The House on Telegraph Hill című krimijében. Az ötvenes évek közepén visszatért Olaszországba, ahol Humphrey Bogart és Ava Gardner társaságában forgatta a Mezítlábas grófnő című filmet. Szerepelt Michelangelo Antonioni A barátnők című drámájában és Terry Gilliam 1988-ban forgatott, Münchausen báró kalandjai című filmjében is. Franco Zeffirellivel a Napfivér, Holdnővér és A Názáreti Jézus című filmekben is forgatott. 1980-ban Az idő szorításában című amerikai produkcióban Paul Newman és William Holden voltak a partnerei. A milánói születésű Cortese 1940-ben debütált a filmvásznon, és pályafutása kezdetén főleg naivaszerepekben tűnt fel egy sor olasz filmben. Egyetlen házassága tíz évig tartott, férjétől, Richard Basehart színész-rendezőtől 1960-ban vált el. Basehart 1984-ban halt meg. Egy fiuk született, Jackie Basehart, aki 2015-ben Milánóban hunyt el. (mti)

Az Aranypolgárról készül film a Netflixre

David Fincher végre visszaülhet a rendezői székbe és nagyjátékfilmet rendezhet. A Netflix mostanában egyre nagyobb dolgokra készül, hogy minél inkább felhívja magára figyelmet. A Fincher által rendezett Mank című film is valószínűleg ezért születik meg. Az Aranypolgár társírójáról, Herman J. Mankiewiczről fog szólni a mozi, akit Gary Oldman formál meg.
Az Aranypolgárt egyébként a filmtörténet legjobb amerikai filmjeként jegyzik, de amikor bemutatták nem aratott osztatlan sikert. Az egyetlen Oscart a forgatókönyvért kapta anno.
A Mank a pletykák szerint a forgatókönyv felépítésének nehézkes szakaszait fogja bemutatni és erősen reflektál majd Mankiewicz és Welles nehézkes együttműködésére.
Az hogy miért a Netflix égisze alatt jelenik meg a film egyáltalán nem meglepő. Az elmúlt időben több sorozatot is rendezett Fincher a Netflixre. Ilyen volt a nagysikerű Kártyavár, a Mindhunter és a nemrégiben világot látott Move Death & Other Robots. Kíváncsian várjuk mit hoz ki a témából.

További filmes hírekért kattints ide!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: Marvel Studios

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)