Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vén bankrablók és botcsinálta ápolók a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2019. 08. 02., 14:44

Jöjjön két nem mindennapi, nem minden porcikájában vidám, de végtelenül szerethető film csupa remek alakítással!

Életimádók

Időről időre akadnak olyan francia filmek, amelyek világszerte befutnak, ilyen volt 2011-ben az Életrevalók, amelynek sikere felpiszkálta Hollywood figyelmét annyira, hogy máris szöget üssön a producerfejekben a remake gondolata. A megvalósulásra hét évet kellett várni, Bryan Cranston pedig a methlabort kerekesszékre cserélte, hogy Kevin Harttal eljátszhassák a morcos mozgássérült-botcsinálta ápoló kettősét. A francia film alaphelyzete, hová máshová, mint New Yorkba kerül át, az alap viszont ugyanaz: egy gazdag férfi egy baleset miatt mozgásképtelenné válik, így állandó ápolóra van szüksége, amely nehéz természete miatt embert próbáló feladat. A munkatapasztalattal nem rendelkező, börtönből szabadult Dell semmilyen szempontból nem felel meg az ápolói követelménylistáknak, mégis ő mozdítja majd ki Philipet az agóniából, és különös barátság szövődik köztük. Bár ebben az esetben is érvényesül, az „eredeti mindig jobb”-elv az Életimádók jól mondja fel az Életrevalók által feladott kötelezőt, Bryan Cranston és Kevin Hart játéka pedig megkoronázza mindezt. És végre az amerikaiaknak is lett egy Életrevalójuk.

Fotó: David Lee

Úriember revolverrel

Robert Redford nagyjából ugyanazt csinálja, mint Clint Eastwood meg mondjuk a Kispál és a Borz: bejelenti, hogy ez tényleg az utolsó volt, de ez sosincs teljesen így. Az Úriember revolverrel azzal a plecsnivel lett hirdetve, hogy ez bizony Redford hattyúdala, ám a film a saját jogán, mindenféle fülbemászó szlogenek nélkül is megállja a helyét: Redford nyolcvankét évesen sem pasziánszozgat otthon szomorúan, hanem igazi jutalomjátékkal szórakoztatja a nézőket. Az általa alakított Forrest egy, a szakmájában becsülettel megöregedett, épp a börtönből szabadult bűnöző, akinek esze ágában sincs nyugdíjba menni, inkább tovább rabolgatja a bankokat. Hiába van nála fegyver, elő sem kell vennie, mert az igazi fegyver a tipikus redfordi sármos mosoly és persze a beszélőkéje, amivel hatásosan és igen stílusosan tudja kipakolni a bankokat. Egy idősköri szerelem is az útjába sodródik Jewel személyében, miközben az utána folytatott hajtóvadászattal is meg kell birkóznia. Bár azóta kiderült, hogy Redford mégsem akasztja a szögre a színészmesterséget, szép és megható majdnem-hattyúdal lett az Úriember revolverrel.

Az Életimádók és az Úriember revolverrel elérhető a MoziKlub kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: ERIC ZACHANOWICH

Filmek Neked!

Életimádók

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Úriember revolverrel

Színes, magyar nyelvű amerikai krimi-vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)