Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zendaya legjobb alakítása.

  • TV GO
  • 2019. 08. 07., 12:12

Az egyik legnagyobb meglepetés a 2019-es sorozatok között.

Zendaya először a Dinsey Channel képernyőjén tűnt fel a szokásos délutáni tinisorozatokban. Miután hosszú éveket húzott le a sztárcsinálókban, egyszer csak megjelent a mozik képernyőjén is. Láthattuk a legutóbbi Marveles Pókemberekben, illetve A legnagyobb showman-ben is. Ráadásul nem is volt rossz. Ennek ellenére talán az eddigi legjobb alakítást a nem rég kiadott Eufóriában nyújtotta.

Nagyjából az egész sorozat felfogható úgy, mint a Skinsnek egy modern kori változata. Hisz a mai tinik már többnyire nem ismerik a régebbi idők egyik legzseniálisabb tini drámáját.

A problémák és a történetek szinte teljesen ugyan azok, ráadásul még abban is hasonlít, hogy az Eufóriában is egyetlen személyre hegyezik ki az egyes epizódokat. Mégsem tűnik másolatnak.

Sokan azt gondolnák, hogy egy középszerű tucat sorozat lett ez is, ami a tiniket telefonnyomkodó zombiknak ábrázolja ismét és a középiskolás szerelmekre fekteti a hangsúlyt. De nem!

Egy hatalmas meglepetés a sorozat, ugyanis magával ragadó még úgyis, hogy nem abba a korosztályba tartozunk, akiket megcéloz. Ebben hatalmas szerepe van Zendayanak, hiszen a sorozat egyik legnagyobb meglepetése az ő alakítása.

Probléma nélkül veszi fel a gondokkal küszködő 16-17 éves lány szerepét, mintha teljesen természetes lenne. Pont ez az, ami miatt őszintének és másnak hat, mint a hasonló történetekkel foglalkozó társai. Arról nem is beszélve, hogy néha olyan megoldásokkal operál, amiket eddig még nem nagyon láthattunk ilyen szériákban. Teljesen elveti a sulykot, mégis élvezhető.

Mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá, hiszen a Skins után 12 évet kellett várni arra, hogy egy hasonlóan zseniális sorozat készüljön. Ki tudja mikor jön a következő.

Fotó: HBO

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)