Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sztori, amiben (végre) semmi sem tökéletes - Miután

  • TV GO
  • 2019. 08. 12., 14:49

Lehetne egy átlagos tinisztori: van egy rendkívül tehetséges és nagyon szorgalmas, ambiciózus lány, akinek élete mindenki számára példa lehetne, ám az életébe betoppan a „rosszfiú”, aki ezt az egészet örökre megváltoztatja. De miután a Miután nem az…

ó, rendben: az alaptörténet ez – részben. Részben, mert ehhez az egészhez hozzá kell tenni azt is, hogy ez a pontosan, menetrendszerűen felépített ifikor az anyjának a kreálmánya, ami nem feltétlenül minden esetben jó. Tessa-nak ez jutott egészen az egyetemig, ahol a „rosszfiúnak” köszönhetően felfedezheti, miről másról szólhat még az élet a könyveken és az órákon túl. A nagy kérdés viszont az, hogy a titokzatos és lázadó Hardin Scott-e a megfelelő személy Tessa idegenvezetőjének.

Forrás: TV GO / Big Bang Media

Hogy miért? Hardinnal (Hero Fiennes-Tiffin) nem olyan egyszerű az élet: nem kevés sötét folt van a srác múltjában, amit – úgy tűnik – nem igazán sikerült legyőznie Tessa (Josephine Langford) előtt. És akkor még nem beszéltünk a srác „kedves” barátairól sem, akik tele vannak „jószándékkal”, és mindent megmozgatnak azért, hogy Tessa és Hardin kapcsolata még véletlenül se legyen egyszerű. Egy viszont biztos: a sztori talán ezek miatt sem egy átlagos tiniszerelemet ír le – a hazugságoknak, a ferdítéseknek, ármánykodásoknak köszönhetően. Vagy vegyük ezeket az élet nagy tanulási folyamatának részeként?

Megfutamodunk? Ismét elszaladnánk a problémák elől? Ne tegyük: nem érdemes! Tanuljunk inkább egymásról, egymástól, a világról!

A Miután tökéletes példa lehet arra, hogy egy egyfajta közösségi kezdeményezésre bátorított írás hogyan juthat el egészen a filmvászonig: Anna Todd ifjúsági regényhármasának első felvonása még a népszerű Wattapadon indult anno, mostanra

a TV GO-ra is megérkezett a premierfilm!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Big Bang Media

Filmek Neked!

Miután

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2019)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)