Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 129.

  • TV GO
  • 2016. 12. 05., 09:30

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Több Múmiát hozott a hétvége

Mély tanulságokat vonhatunk le a Tom Cruise nevével fémjelzett Múmia vadonatúj előzeteséből. Kedves olvasó! Kérlek fogadd meg a TV GO egyik legfontosabb tanácsát: frissen kiásott, feltehetően elátkozott, de alaphangon sötét misztikumban áztatott szarkofággal soha, de SOHA ne szállj fel a repülőre! Miért, mi baj lehet belőle? – merül fel a kérdés joggal. Mert egy több ezeréves átok még utazómagasságban is utolér! Ha pedig túléled a rád szabott ősi bosszúcsapást, nos úgy kellemetlen élmény lesz szembesülnöd az általad okozott zűrzavar következményeivel. Londonban pedig sok rosszallóra számíthatsz majd.

Vaina újfent erős hétvégét produkált

Az előző héten is a Vaiana című Disney-animáció nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét 28,4 millió dolláros jegyárbevétellel, így a múlt hetivel együtt már 119,9 milliót keresett. Az egyetlen jelentősebb bemutató A démon arca volt, mely azonban erősen elmaradt a várt 4-5 millió dolláros nyitó hétvégi eredménytől, csak 2,6 millió értékben váltottak rá jegyet a nézők. Még szerényebb eredmény hozott a másik debütáló alkotás, a Freestyle Releasing Believe című karácsonyi drámája, 639 filmszínházban 602 ezer dollárrért vettek rá jegyet. A toplista második helyét megtartotta a Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter-univerzum világából született fantáziafilm, mely most 18,5 milliót hozott, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 183,5 millió dollárra nőtt.

via GIPHY

Szikla a legkeményebb játékos

Dwayne Johnson becsekkolt a Jumanji forgatásáról. A filmben egyfajta avatarként működő Szikláról egy rakat fotó jelent meg. Hol verekszik, hol pedig elszántan bámul bele a kamerába, de egy kis őserdei lazaság is belefért. Szemlátomást mintha egy kicsit fogyott volna, de ez már csak olyan kukacoskodó észrevétel. A Jumanji Chris Van Allsburg 1985-ös könyvén alapul, amit azóta rajzfilmsorozat formájában is láthattunk. Filmünket 2017 decemberében mutatják majd be.

Forrás: comingsoon.net

Zsivány-Leak a világsajtóból

Szerencsés újságírók egy csoportja 28 percet tölthetett el a Zsivány egyes világában, aminek köszönhetően egyre több információt kerül napvilágra. Minimalizálva a spolierezés eshetőségét, csak nagyon szűkszavúan a beszámolókból:
- már a főcímtől el fogunk olvadni
- Dokumentumokat fognak elcsórni, mint egy kozmikus Aladdin
- Mindenki a saját otthonából indul, értsd: bolygójáról
- K2-SO szerethető
Egyelőre ennyi, folytatás élesben december 15-től a mozikban

Forrás: Variety, Comingsoon,MTI,indiwire

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

Éttermi élet

Színes, magyarul beszélő,amerikai vígjáték (2012)