Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők – Mike Starr

  • TV GO
  • 2019. 08. 13., 17:37
  • Örök mellékszereplők

Az underground kultúrában járatos egyedek számára Mike Starr nem jelentett mást, mint azt a zenészt, aki a zenetörténet legsúlyosabb, drogok által ihletett lemezén basszusgitározott. (Gy.k.: Alice In Chains – Dirt) Ő azonban fénykorában egy vézna, rokonszenves, jóvágású figura volt.

Nos, az azonos nevű színész ennek szeges ellentéte: Starr karakterei általában hájas mocsári taplók, tartózkodási helyük az ügyvédi irodák, a rendőrörsök vagy a bronxi sztriptízbárok. Kedvenc táplálékuk a kék cukormázas fánk vagy a disznósajtos klubszendvics, mely nélkül száz métert nem képesek megtenni. Két nagy szenvedélyük az alkohol és a nők, bár ezek közül általában egyikhez sem jutnak hozzá ingyen. Starr filmes karrierje a hetvenes évek végén kezdődött, filmorgráfiájának első jelentősebb darabja a Woody Allen-féle A rádió aranykora volt, majd a New York-i történetekben is felbukkant. Aztán játszott hombárfejű gengsztert a Nagymenőkben, ám első illusztris szerepét a Lángoló jégben kapta meg.

Ő volt kocsmában kötekedő, indiánabuzáló sutyerák, akit Seagal mackó vallási vezetőket meghazudtoló módon, kézrepacsival vett rá, hogy értékelje át életét. Aztán jött az Ed Wood, ahol zs-kategóriás filmproducerként gyalázta le Johnny Deppet, majd a Dumb és Dumber, ahol a két szolid főszereplő jóvoltából hamburger általi halált hal. Feltűnt továbbá Az utolsó dobásban, a Nem írnek való vidékben, A Fekete Dáliában, és legutóbb a különösen kifinomult Tapló télapó 2-ben. Starr mellesleg 192 centis testmagasságával idomul súlyához is, nem meglepő, hogy első filmszerepe előtt - Chazz Palminterihez hasonlóan - részeg legénybúcsúsok képét modellezte át különféle elitista szórakozóhelyeken. És bár nem kifejezetten művészcsaládból származik (apja feldarabolt szarvasmarhákat pakolt, anyja kiskereskedelmi alkalmazott volt), nem ő az egyetlen színész a famíliában: Beau nevezetű öccse szintén jó néhány moziban feltűnt, és persze szintén senki nem képes neve alapján beazonosítani őt.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)