Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Silvio és a többiek

Silvio és a többiek - (Loro 1)

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Paolo Sorrentino filmje napjaink Olaszországának leggazdagabb és egyben legellentmondásosabb személyiségéről, Silvio Berlusconiról. Kormánya hiába bukott meg többszöri alkalommal, helyezték vád alá kétes ügyekben, és hiába érték magánéletét egymás után botrányok, Silvio hazájában mégis a siker példaképének számít.

Rendező: Paolo Sorrentino

Szereplők: Toni Servillo (Silvio Berlusconi), Riccardo Scamarcio (Sergio Morra), Kasia Smutniak (Kira), Euridice Axen (Tamara), Elena Sofia Ricci (Veronica Lario), Fabrizio Bentivoglio (Santino Recchia), Anna Bonaiuto (Cupa Caiafa)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Paolo Sorrentino, Silvio és a többiek, Loro 1, Paolo Sorrentino, Kasia Smutniak, Euridice Axen, Fabrizio Bentivoglio, Anna Bonaiuto

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)