Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az Úr hangja

Az Úr hangja - (His Master´s Voice)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

A film főhőse a harmincas éveinek végén járó Péter, egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismerni véli a hetvenes években disszidált, azóta nem látott apját. Megpróbálja felkeresni őt Amerikában, majd kalandos nyomozás után végre rátalál az immár új családot alapított édesapára. A találkozás számtalan élményt, fordulatot és tanulságot hoz a fiatalember és apja életébe, és ennek a találkozásnak köszönhető az is, hogy a világ értesül arról: az univerzum megszólalt, nem vagyunk egyedül a világmindenségben.

Rendező: Pálfi György

Szereplők: Pálfi György, Polgár Csaba (Péter), Kate Vernon (Camille), Marshall Williams (Chris), Eric Peterson (Hogarth), Benz Antoine (Jerome Vick Jr.), Jenna Warren (Isobel), Andrew Moodie (Simmons ügynök)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Jenna Warren, Benz Antoine, Az Úr hangja, His Master´s Voice, Polgár Csaba, Kate Vernon, Marshall Williams, Eric Peterson, Andrew Moodie, Pálfi György

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)