Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Robin Hood

Robin Hood - (Robin Hood)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Notthingham-i seriff a szent háború égisze alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi ki magát John segítségével, majd álruhát ölt, és úgy fosztogatja a gazdagokat, és osztja szét az aranyat a szegények között. A népben remény ébred a titokzatos tolvaj láttán. De vajon a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek? Robin Hood legendája még csak most kezdődik…

Rendező: Otto Bathurst

Szereplők: Jamie Foxx (Little John), Eve Hewson (Maid Marian), Taron Egerton (Robin Hood), Jamie Dornan (Will Scarlet), Ben Mendelsohn (Sheriff of Nottingham)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Ben Mendelsohn (Robin), Jamie Foxx, The Last of Robin Hood, Jamie Dornan, Eve Hewson, Taron Egerton, Otto Bathurst, Korunk Robin Hoodjai

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)