Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kőbe szúrt kard

A kőbe szúrt kard - (The Sword in the Stone)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (1963)

Miután az angol király örökös nélkül hal meg, egy londoni katedrális udvarán megjelenik egy kőbe zárt kard, amelyen felirat hirdeti, hogy Anglia új törvényes királya csak az lehet, aki kirántja e kardot a sziklából! Sokan próbát tesznek ugyan, de senkinek sem sikerül. A sötét erdő mélyén Merlin, a nagy varázsló egy 11 éves árva kisfiút fogad magához. A kis Wartot Merlin különböző állatokká változtatja, hogy így ismerje meg a fiú az élet örök igazságait és titkait. Wart jó úton jár a sikerhez vezető úton, és ezt nem nézi jó szemmel a gonosz Madam Mim, aki minden áron el akarja pusztítani Merlin védencét.

Rendező: Wolfgang Reitherman

Szereplők: Wolfgang Reitherman, Sebastian Cabot (Sir Ector), Karl Swenson (Merlin), Rickie Sorensen (Wart), Junius Matthews (Archimedes), Martha Wentworth (Madam Mim), Norman Alden (Sir Kay), Alan Napier (Sir Pellinore)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Wolfgang Reitherman, Sebastian Cabot, A kőbe szúrt kard, The Sword in the Stone, Karl Swenson, Rickie Sorensen, Junius Matthews, Martha Wentworth, Norman Alden, Alan Napier

Megjelent: 1963

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)