Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

A sorozatban titkok, hazugságok és a szenvedély parázslik az elbűvölő és stílusos világ felszíne alatt az 1960-as évek elején Londonban. Anglia a szexuális forradalom hajnalán; a londoni nőgyógyászati osztályok orvosai és nővérei nagyon elfoglaltak. Távol a kórházaktól azonban bonyolult, személyes csatákat vívnak. A csodált és irigyelt karizmatikus sebész, Otto és felesége, Elizabeth a tökéletes pár, de egy titok lappang a kifogástalan házasságuk felszíne alatt, ami mind a kettőjüket tönkre teheti. Legjobb barátja, Charlie már nem bírja tovább titokban tartani közös múltjukat; az ambiciózus orvos, Richard álomházassága a szexi nővérrel, Jeannal pedig veszélybe került, mielőtt igazán elkezdődött volna. Amikor Otto fejét elcsavarja az új jövevény, kiderül, hogy a kísértés és a vágy - vagy a múlt hazugságai - fenyegetnek azzal, hogy lerombolják a kényes társadalmi megítélésüket.

Rendezők: Philippa Langdale, Paul Unwin

Szereplők: Catherine Steadman (Angela Wilson), Zoe Boyle (Jean Truscott), Shaun Dingwall (Charlie Enderbury), Jack Davenport (Otto Powell), Oliver Chris (Richard Truscott), Natasha Little (Elizabeth Powell), Joanna Page (Lily Enderbury)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Dráma

Címkék: Jack Davenport, Zoe Boyle, Breathless, Catherine Steadman, Philippa Langdale, Paul Unwin, Shaun Dingwall, Oliver Chris, Natasha Little, Joanna Page

Epizódok – 1. Évad (6)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 1. epizód - Elvetélt lelkek - 1.rész

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 4. epizód - Elvetélt lelkek - 4.rész

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 2. epizód - Elvetélt lelkek - 2.rész

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 5. epizód - Elvetélt lelkek - 5.rész

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 3. epizód - Elvetélt lelkek - 3.rész

Elvetélt lelkek

Színes, angol drámasorozat

1. évad / 6. epizód - Elvetélt lelkek - 6.rész